Glenn Lewis Massage - Stoelmassage

Dankzij de stoelmassage van GL-Massage bent u na 20 minuten weer in vorm om te werken.
Spanning, hoofdpijn, een stijve nek, vastzittende schouders, rugklachten, irritatie, slapeloosheid, problemen met de spijsvertering. Al deze symtomen blijken vaak het gevolg te zijn van stress.
Stress staat vaak in verband met computerwerk, langdurig zitten, verkeerde houding en te hoge werkdruk.

Terugdringen van het ziekteverzuim:
We presteren veel onder tijdsdruk. De stress die dan ontstaat vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft op zich nog geen probleem te zijn, als we maar tijdig en regelmatig ontspannen om te herstellen. Doen we dat niet dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding leiden tot bovengenoemde kantoorklachten.
Steeds meer werknemers worden door RSI en stress aan het arbeidsproces onttrokken.
Dit kost het bedrijfsleven jaarlijks miljarden euro's. Investeren in de bestrijding hiervan levert niet alleen geld op, maar zorgt op de lange termijn ook voor een gezonde bedrijfscultuur.
Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor stoelmassage om de medewerkers prettiger en gemotiveerder te helpen functioneren.

Wat kan stoelmassage betekenen voor bedrijven?
Uit het voorgaande blijkt wel dat stoelmassage zeer geschikt is om binnen bedrijven uit te voeren. Het is een uitstekend middel om werknemers die langdurig achter elkaar in dezelfde houding aan het werk zijn soepel te houden. Klachten aan schouders en nek zijn door middel van massage te voorkomen en te verminderen. In de huidige strijd tegen RSI is stoelmassage het middel ter preventie, bovendien zorgt de bewustwording van het lichaam ervoor dat aanpassingen in het meubilair en apparatuur ook op de juiste wijze gebruikt gaanworden.
Een voordeel is dat deze stoelmassage "tussen de bedrijven door" kan worden gegeven op locatie. U hoeft nergens naar toe, ik kom naar u toe. U kunt uw kleding gewoond aanhouden en u hoeft nergens naar toe. Want ik geef de massage in een rustige ruimte bij u op kantoor.

Preventie
Hoewel de Stoelmassage geen therapeutisch karakter heeft, kunnen klachten door regelmatige massage afnemen of zelfs verdwijnen. Ervaring leert dat het beste effect wordt behaald bij een minimale frequentie van 2 Stoelmassages per maand. Mensen reageren namelijk alerter, worden productiever en maken minder fouten. Dit zijn de bevindingen van een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door het "Touch Research Institute of the University of Miami School of Medicine".
Zelfs als er geen klachten zijn is het in stand houden van uw gezondheid en regelmatige ontspanning een goede zaak.

Wat is stoelmassage?
De stoelmassage is in 1983 ontwikkeld door David Palmer (USA), en is een combinatie van shiatsu en acupressuur. David Palmer heeft er ook voor gezorgd dat dit wereldwijd werd onderwezen.
Drukpuntmassage is afgeleid van de al eeuwenoude Oosterse techniek acupressuur/ acupunctuur waarbij druk wordt gegeven op bepaalde punten op de energiebanen van het lichaam. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Met deze massage verbeter je de bloedsomloop en lymfestroom waardoor zuurstof beter wordt aangevoerd en afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.

Wat doet stoelmassage?
In de eerste plaats zorgt een massage natuurlijk voor ontspanning en daarmee een rustpauze op een drukke dag, daarnaast zijn er een aantal effecten te noemen. Tijdens een massage kalmeert het zenuwstelsel, wordt de bloedsomloop verbeterd, de zelfhelende mechanismen van het lichaam worden geactiveerd en tenslotte wordt de mogelijkheid een stoelmassage op het werk te krijgen zeer gewaardeerd door werknemers. De universiteit van Miami heeft in een onderzoek aangetoond dat massage de productie van het stresshormoon cortisol vermindert, hierdoor kan het immuunsysteem zich herstellen.

Contactgegevens

Telefoon:(0316) 26 23 48
Mobiel:+31 6 44 97 64 06
Email: info@gl-massage.nl
Website: www.gl-massage.nl

GL-Massage, Spechtstraat 14, Duiven

Ook voor

Kussen op maat
Producten van Forever living

logo gl1

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.